BOLOGNAI SPAGETTI
EGYSZERŰ | GYORS | GYORS
HOZZÁVALÓK
1 csomag csőtészta 1 üveg kész bolognai spagetti mártás 40 dkg darálthús só bors ételízesítő 1 ek zsír kevés reszelt trapista sajt
Elkészítés: A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük. Én minden esetben szoktam a főzővízbe tenni egy kevés / 1 ek./ étolajat is. Miután leszűrtük, öblítsük le hideg vízzel és még egy kevés étolajjal keverjük át. A darált húst a zsiradékon egy kevés víz hozzáadásával készre pároljuk. Közben ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal. Ha puhára párolódott a husi, adjuk hozzá a kész, boltban vásárolt mártást, forraljuk össze és már tálalható is a tésztával az egytálétel. Tálaláskor szórjuk meg a tetejét reszelt trapista sajttal.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Jó étvágyat kívánok hozzá!