VIRSLIFELFÚJT LAPSAJTTAL
EGYSZERŰ | GYORS | KIADÓS
HOZZÁVALÓK
  • 4-6 db virsli
  • 6 tojás
  • 1 nagy dobozos tejföl
  • 4-6 db lapsajt
  • őrölt fekete bors
  • ételízesítő
  • ráma a tepsi kikenéséhez
  • Elkészítés:
    A virslis ételeknek, felfújtaknak igen sok az elkészítési módja, mint ahogyan az oldalamon látható is.
    Mos azt a változatát szeretném megmutatni, amikor lapsajtot használtam és úgy sütöttem meg.
    Ehhez a  virsliket karikázzuk fel.
     A tojásokat mossuk meg, üssük fel egy tálba és adjuk hozzá a tejfölt.
    Ízesítsük sóval, borssal és ételízesítővel. Jól keverjük ki egy kézi habverővel, majd keverjük hozzá a karikára vágott virsliket is.
    Egy közepes méretű ( lasagne ) tepsit vagy más hőálló tálat kenjünk ki rámával és öntsük bele a virslis keveréket.
    A lapsajtokat akár egész szeletben hagyva vagy akár félbevágva, helyezzük a massza tetejére ide-oda. A lapsajt típusa, fajtája bármilyen lehet. Lehet sima, lehet füstölt sajtos vagy akár más ízesített.
    Előmelegített sütőben süssük meg kb. 30 perc alatt.

    Bármilyen salátával vagy krumplis körettel kiváló, egyszerű főétel.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!