SÜLT VIRSLI BACONSZALONNÁVAL
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
8-10 db virsli 8-10 szelet baconszalonna, kevés zsiradék
Elkészítés:
A virslinek ez az elkészítési módja nagyon egyszerű, de a baconszalonnának köszönhetően nagyon ízes feltét.
A virsliket betekerjük a szalonnába és egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük. Ha szükséges, a szalonna csíkok végét tűzzük le egy kis darab fogpiszkálóval, azt majd a tálaláskor el tudjuk távolítani.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a szalonna kicsit megsül a virsli tetején. Ez a feltét egyébként akár serpenyőben megsütve is elkészíthető. Főzelékek mellé kiváló.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A virslinek ez az elkészítési módja nagyon egyszerű, de a baconszalonnának köszönhetően nagyon ízes feltét.
A virsliket betekerjük a szalonnába és egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük. Ha szükséges, a szalonna csíkok végét tűzzük le egy kis darab fogpiszkálóval, azt majd a tálaláskor el tudjuk távolítani.
Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a szalonna kicsit megsül a virsli tetején. Ez a feltét egyébként akár serpenyőben megsütve is elkészíthető. Főzelékek mellé kiváló.
Jó étvágyat kívánok hozzá!