TOJÁSSALÁTA
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
  • 1 fej jégsaláta
  • 4-5 paradicsom
  • 6- keményre főzött tojás
  • ezersziget öntet
  • Elkészítés: A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük. Tipp: Ha teszünk a főzővízbe egy csipet sót, akkor könnyebben lepucolható a héja.

    Főzés után megpucoljuk és negyedekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk és azt is negyedekre vágjuk. A jégsalátát szintén megmossuk és eltépkedjük tetszés szerinti nagyságúra a leveleit. Egy jénai tálba rétegezve lerakjuk a salátát, a paradicsomot és a tojást. Meglocsoljuk ezersziget öntettel és tálalható. Akár húsok mellé vagy akár önmagában is fogyasztható.



    Jó étvágyat kívánok hozzá!