TEJFÖLÖS-SAJTOS TARJATEKERCS
EGYSZERŰ | GYORS | KIADÓS
HOZZÁVALÓK
10 szelet tarja felvágott 5 szelet lapsajt 3 tojás 2 dl tejföl kevés petrezselyemzöld só őrölt fekete bors ételízesítő ráma vagy vaj vagy olaj a forma kikenéséhez
Elkészítése:
A tarjatekercs elkészítése nagyon egyszerű és a végeredmény egy fincsi egytálétel.
A lapsajtokat, ami lehet natúr vagy más ízesítésű is - én natúr sajttal készítettem - minden szeletet ketté vágunk.

Minden tarja szeletre ráteszünk egy fél sajtot és feltekerjük a tarját. Egy pite formát - másban is megsüthető - kikenünk vékonyan vajjal vagy rámával vagy olajjal és belehelyezzük körben a tekercseket.


A tojásokat üssük fel egy tálban és villával kicsit verjük fel. Adjuk hozzá a tejfölt, a petrezselyemzöldet, amit előtte aprítsunk fel apróra és ízesítsük sóval, borssal, ételízesítővel.
Jól keverjük ki a keveréket és öntsük a tekercsekre.
Előmelegített sütőben süssük addig, amíg a tojásos tejföl meg nem szilárdul. Ez a sütési idő 20-30 perc.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A tarjatekercs elkészítése nagyon egyszerű és a végeredmény egy fincsi egytálétel.
A lapsajtokat, ami lehet natúr vagy más ízesítésű is - én natúr sajttal készítettem - minden szeletet ketté vágunk.

Minden tarja szeletre ráteszünk egy fél sajtot és feltekerjük a tarját. Egy pite formát - másban is megsüthető - kikenünk vékonyan vajjal vagy rámával vagy olajjal és belehelyezzük körben a tekercseket.


A tojásokat üssük fel egy tálban és villával kicsit verjük fel. Adjuk hozzá a tejfölt, a petrezselyemzöldet, amit előtte aprítsunk fel apróra és ízesítsük sóval, borssal, ételízesítővel.
Jól keverjük ki a keveréket és öntsük a tekercsekre.
Előmelegített sütőben süssük addig, amíg a tojásos tejföl meg nem szilárdul. Ez a sütési idő 20-30 perc.
Jó étvágyat kívánok hozzá!