KUKORICÁS VIRSLI SALÁTA
EGYSZERŰ | GYORS | KIADÓS
HOZZÁVALÓK
  • 1 konzerv kukorica
  • 4 db virsli
  • 1 vödrös vagy 2 nagy doboz tejföl
  • 1 kis tubus majonéz
  • 1 tk. mustár
  • 1 kis kanál porcukor
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 1-2 csipet só
  • Elkészítés: A francia saláta mellett sok más majonézes saláta is elkészíthető. Mi szeretjük a virsli salátát, de amikor még kukoricát is teszünk hozzá a majonézes alapba, már azonnal kukoricás virsli saláta válik belőle.
    Ehhez a salátához először a virsliket vízben főzzük  meg, majd hűtsük le és azután  karikázzuk fel. 
    A hagymát tisztítsuk meg a héjától és azt kockázzuk apróra.  A konzerv kukoricát pedig csurgassuk le a levétől.
    A tejfölt keverjük ki a majonézzel, a mustárral, pici porcukorral  és 1-2 csipet sóval. 
    Majd keverjük hozzá a kukoricát, a hagymát és a virslit.
    Tálalás előtt legalább 1 óráig tároljuk hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek.
    Bármilyen sült hús mellé nagyon finom köret.
    De nemcsak sültek mellé ajánlom, hanem egy hidegtál remek alapja is lehet.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!