KUKORICÁS VIRSLI SALÁTA
EGYSZERŰ | GYORS | KIADÓS
HOZZÁVALÓK
1 konzerv kukorica 4 db virsli 1 nagy doboz tejföl 1 kis tubus majonéz 1 ek. mustár 1 kisebb fej hagyma 1-2 csipet só
Elkészítés: A virsliket vízben főzzük meg, hűtsük le, majd karikázzuk fel. A hagymát tisztítsuk meg a héjától és kockázzuk apróra és a konzerv kukoricát csurgassuk le a levétől.
A tejfölt keverjük ki a majonézzel, a mustárral és 1-2 csipet sóval. Majd keverjük hozzá a kukoricát, a hagymát és a virslit.
Tálalás előtt legalább 1 óráig tároljuk hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek. Bármilyen sült hús mellé nagyon finom köret.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
A tejfölt keverjük ki a majonézzel, a mustárral és 1-2 csipet sóval. Majd keverjük hozzá a kukoricát, a hagymát és a virslit.
Tálalás előtt legalább 1 óráig tároljuk hűtőbe, hogy az ízek jól összeérjenek. Bármilyen sült hús mellé nagyon finom köret.
Jó étvágyat kívánok hozzá!