HÚSVÉTI PARADICSOMOS TÁL
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
  • 6 db koktél paradicsom és 1 kígyó uborka
  • Elkészítés: Tulajdonképpen ez a recept nem is annyira fontos recept, de mégis azért teszem fel az oldalra, hogy megmutassam, hogy mennyire lehet mutatós egy egyszerű zöldséges tál is, amit nemcsak húsvétkor - én akkorra készítettem - hanem akár egy reggelinél vagy ebéd, illetve vacsora mellé is szervírozhatunk. Most szintén egy tojás kínáló tálon rendeztem el a zöldségeket, de természetesen egy sima felületű tányéron is szépen felhelyezhető a paradicsom és uborka. S a zöldségek sok-sok fajtája is feltehető a kínáló tálra, de most itt megint csak egy egyszerű tálalást szeretnék megmutatni.
    A kígyóuborkát és a paradicsomokat mossuk meg és töröljük is meg egy papírtörlővel.
    Majd szeleteljük fel az uborkát vékonyra. ( Hámozás nélkül. )
    Minden tojás tartó részbe fektessünk egy uborka szeletet és a többit rakjuk be a tányér közepébe szépen elrendezve.
    A paradicsomokat vágjuk ketté és minden uborka karikára tegyünk egy fél paradicsomot.
    Érdemes a koktél paradicsomból is olyat választani az üzletben, ami nem a legapróbb.
    Miután ezzel meg vagyunk, kitehetjük az  asztalra a többi finomság mellé.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!