HÚSVÉTI PARADICSOMOS TÁL
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
6 db koktél paradicsom és 1 kígyó uborka
Elkészítés: Tulajdonképpen ez a recept nem is annyira fontos recept, de mégis azért teszem fel az oldalra, hogy megmutassam, hogy mennyire lehet mutatós egy egyszerű zöldséges tál is, amit nemcsak húsvétkor - én akkorra készítettem - hanem akár egy reggelinél vagy ebéd, illetve vacsora mellé is szervírozhatunk. Most szintén egy tojás kínáló tálon rendeztem el a zöldségeket, de természetesen egy sima felületű tányéron is szépen felhelyezhető a paradicsom és uborka. S a zöldségek sok-sok fajtája is feltehető a kínáló tálra, de most itt megint csak egy egyszerű tálalást szeretnék megmutatni.

A kígyóuborkát és a paradicsomokat mossuk meg és töröljük is meg egy papírtörlővel.
Majd szeleteljük fel az uborkát vékonyra. ( Hámozás nélkül. )
Minden tojás tartó részbe fektessünk egy uborka szeletet és a többit rakjuk be a tányér közepébe szépen elrendezve.
A paradicsomokat vágjuk ketté és minden uborka karikára tegyünk egy fél paradicsomot.
Érdemes a koktél paradicsomból is olyat választani az üzletben, ami nem a legapróbb.
Miután ezzel meg vagyunk, kitehetjük az asztalra a többi finomság mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!