TEJFÖLÖS HAL RIZZSEL
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
1 cs. fagyasztott tonhal 1 fej hagyma 1 ek. zsír 2 dl tejföl 1 ek. liszt só bors halakhoz való fűszerkeverék vagy ízvarázs ételízesítő
Elkészítés: A halat a felhasználás előtt kiolvasztjuk, majd felcsíkozzuk és kicsit besózzuk. A hagymát felkockázzuk és a zsíron üvegesre hevítjük. Hozzáadjuk a halat, borsozzuk és meghintjük vagy halakhoz való fűszerkeverékkel vagy az ételízesítőnek azzal a fajtájával, ami a halakhoz is kitűnő. De mindezek hiányában a sima ételízesítő is kellemes ízt ad.
Felöntjük kevés vízzel és megpároljuk. A tejfölt kikeverjük a liszttel és besűrítjük a halas ételünket. Jól kiforraljuk és párolt rizzsel tálaljuk. A rizs elkészítését megtalálhatod a receptek között.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Felöntjük kevés vízzel és megpároljuk. A tejfölt kikeverjük a liszttel és besűrítjük a halas ételünket. Jól kiforraljuk és párolt rizzsel tálaljuk. A rizs elkészítését megtalálhatod a receptek között.
Jó étvágyat kívánok hozzá!