PULYKAMELLCSÍKOK HERCEGNŐ MÓDRA
EGYSZERŰ | ÜNNEPI

HOZZÁVALÓK
60-80 dkg pulykamellfilé 1 fej hagyma 1-2 ek. vaj 1 húsleveskocka 2 dl főzőtejszín 1 ek. liszt 1 kisebb fej karfiol
Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük és sós vízben feltesszük főlni. A hagymát felkockázzuk és a vajon megfonnyasztjuk. A pulykamellfilét csíkokra vágjuk és hozzáadjuk a hagymához. Felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, beleadjuk a húsleveskockát és készre pároljuk. A karfiolt, ha puhára főtt, leszűrjük és a kész pulykához tesszük. A főzőtejszínt simára keverjük a liszttel és besűrítjük vele a húsételt.
Tésztával vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Tésztával vagy párolt rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!