HAGYMÁS ROSTÉLYOS
EGYSZERŰ | ÜNNEPI
HOZZÁVALÓK
5-6 fej vöröshagyma liszt 60-80 dkg sertéshús / comb vagy karaj / só őrölt fekete bors ételízesítő zsiradék a sütéshez
Elkészítés: A sertéshúst felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük mindkét oldalát sóval, borssal, ételízesítővel.
Egy serpenyőben nem túl sok zsiradékot hevítünk és a hússzeleteket mindkét oldalukon piros ropogósra sütjük. Közben a hagymákat megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A hagymaszeleteket egyenként karikáira szedjük. Az egészet megforgatjuk lisztben és ha kisültek a hússzeletek, ebben a zsiradékban ropogósra sütjük a hagymát.
Petrezselymes hordóburgonyával vagy rizs körettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Egy serpenyőben nem túl sok zsiradékot hevítünk és a hússzeleteket mindkét oldalukon piros ropogósra sütjük. Közben a hagymákat megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A hagymaszeleteket egyenként karikáira szedjük. Az egészet megforgatjuk lisztben és ha kisültek a hússzeletek, ebben a zsiradékban ropogósra sütjük a hagymát.
Petrezselymes hordóburgonyával vagy rizs körettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!