HAGYMÁS ROSTÉLYOS
EGYSZERŰ | ÜNNEPI
HOZZÁVALÓK
  • 5-6 fej vöröshagyma
  • liszt
  • 60-80 dkg sertéshús / comb vagy karaj /
  • őrölt fekete bors
  • ételízesítő
  • zsiradék a sütéshez
  • Elkészítés: A sertéshúst felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük mindkét oldalát sóval, borssal, ételízesítővel.
    Egy serpenyőben nem túl sok zsiradékot hevítünk és a hússzeleteket mindkét oldalukon piros ropogósra sütjük. Közben a hagymákat megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A hagymaszeleteket egyenként karikáira szedjük. Az egészet megforgatjuk lisztben és ha kisültek a hússzeletek, ebben a zsiradékban ropogósra sütjük a hagymát.
    Petrezselymes hordóburgonyával vagy rizs körettel tálaljuk.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!