HAMIS MÁJGALUSKA LEVES
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
  • 5-6 szem burgonya
  • 2 szál sárgarápa
  • 2 szál petrezselyem gyökér
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint, 5-6 szem egész bors
  • 2 kk. ételízesítő
  • 1 kk. őrölt pirospaprika
  • petrezselyemzöld
  • a májgaluskához: 2 konzerv májkrém
  • 2 tojás
  • csipet bors
  • csipet só
  • 2 tk. liszt
  • 2 tk. búzadara
  • 1/2 mk. majoránna
  • Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!Elkészítés: A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk és tetszőleges darabokra vágjuk Felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk készíteni. Befűszerezzük, hozzáadjuk a tisztított hagymát és fokhagymát. S addig főzzük, amíg a zöldségek puhák nem lesznek. Ezt követően elkészítjük a májgaluskát. A felsorolt hozzávalókat simára keverjük és nokedli szaggatóval beleszaggatjuk a levesbe. Ha kissé hígnak találnánk a masszát, adjunk még hozzá egy pici búzadarát, de arra vigyázzunk, hogy túl sűrű ne legyen, mert akkor kemény lesz. Hagyjuk még főlni 10-15 percig.



    Jó étvágyat kívánok!