CSIRKERAGU LEVES
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
  • 1 csirkének aprólékai
  • 30-40 dkg zöldborsó
  • 5-6 szem burgonya
  • 2 szál sárgarápa
  • 2 szál petrezselyem gyökér
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • 5-6 szem egész bors
  • 2 kk. ételízesítő
  • 1 kk. őrölt pirospaprika
  • petrezselyemzöld
  • Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!Elkészítés: A zöldségeket megpucoljuk, megmossuk és tetszőleges darabokra vágjuk. A csirkeaprólékot szintén megmossuk és a zöldségekhez adjuk és felöntjük annyi vízzel, amennyi levest szeretnénk készíteni. Én 4-5 l-es fazékban készítem. Befűszerezzük a pirospaprika és az ételízesítő kivételével, majd hozzáadjuk a tisztított hagymát és fokhagymát. Az ételízesítőt akkor tegyük a leveshez, amikor már 1-2-t forrt. S addig főzzük, amíg a hús és a zöldségek puhák nem lesznek. Ezt követően a pirospaprikával egy kis színt adunk a levesnek. Végül bármilyen levestésztát adhatunk hozzá, ezzel még főzzük 10-15 percig.





    Jó étvágyat kívánok!