SAJTGALUSKA LEVESBETÉT
EGYSZERŰ | GYORS | ÜNNEPI
HOZZÁVALÓK
  • 2 tojás
  • 2 púpozott ek. liszt
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • késhegynyi őrölt bors
  • 1 kk. ételízesítő
  • 15 dkg reszelt trapista sajt
  • Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!Elkészítés: A sajtgaluskához valókat dolgozzuk össze és egy teáskanál vagy kisebb kanál segítségével szaggassuk óvatosan a levesbe. A galuskák nem fognak szét esni, csak minimálisan fől le a galuskából egy-egy pici sajt. A levest ezután még hagyjuk picit főni, kb. 5-10 percig, nem túl nagy lángon, amíg a sajtgaluska megdagad.


    Ez a levesbetét sokféle leveshez  illik, nagyon lágy, könnyű és nagyon finom!

    Jó étvágyat kívánok hozzá!