MAJORÁNNÁS CSIRKECOMB SAJTTAL
EGYSZERŰ | GYORS | KIADÓS
HOZZÁVALÓK
  • 6-8 csirkecomb - lehet alsó, felső vagy egész
  • só, bors, majoránna
  • 10 dkg reszelt trapista sajt
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • zsiradék
  • víz
  • alufólia
  • Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!Elkészítés: A csirkecombokat késsel 1-2 helyen szúrkáljuk meg, ettől alaposabban átjárja majd a fűszer és mindenhol át is fog sülni. Ezután mindkét oldalról sózzuk, borsozzuk, majoránnázzuk meg. Egy tepsit jól kenjünk ki zsírral, fektessük bele a csirkecombokat és öntsünk alá kb. 1 dl vizet. A fokhagymát tisztítsuk meg, majd vágjuk ketté és dobjuk a combokra, illetve  mellé. Fedjük be a tepsit alufóliával és előmelegített sütőben süssük 45-50 percig. Ekkor vegyük le az alufóliát - én azért egy késsel le szoktam ellenőrizni, hogy jól átsült-e comb - és mindegyik csirkecombot szórjunk meg reszelt sajttal. Annyi időre tegyük vissza a sütőbe, amíg a sajt ráolvad a húsra.
    Bármilyen körettel tálalható.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!