SÜLT HAGYMAKARIKÁK
EGYSZERŰ | GYORS | ÜNNEPI
HOZZÁVALÓK
  • 3 nagyobb fej hagyma
  • 1 tojás
  • 2 púpozott ek. liszt
  • tej
  • bors
  • zsiradék a sütéshez
  • Elkészítés: A hagymákat megpucoljuk, felvágjuk karikákra és a hagyma karikákat szálaira szedjük. Elkészítjük a palacsinta tésztát. A tojást kissé felverjük villával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, hozzáadjuk a lisztet és annyi tejet öntünk hozzá, hogy egy kicsit sűrűbb palacsinta tészta állagot kapjunk. A hagyma karikákat- szálakat  egyenként belemártjuk a masszába és bő, forró zsiradékban arany barnára sütjük. Bármilyen sült hús mellé kínálhatjuk. Jelen esetben a velencei máj egyik körete.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!