MÁJAS PUFI
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
  • 2 közepes méretű burgonya
  • 1 fej hagyma
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. zsír+zsiradék a sütéshez
  • 2 ek. liszt
  • 1 kis doboz májkrém
  • 2 tojás
  • 1 mk. só
  • 1 mk. ételízesítő
  • 1 mk. majoránna
  • Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!Elkészítés: A burgonyákat megpucoljuk, lereszeljük és egy kis ideig félre tesszük. A hagymát szintén megtisztítjuk a héjától és kockákra vágva az 1 ek. zsíron megfonnyassztjuk. Rádobjuk a 4 gerezd fokhagymát, amit megtisztítottunk és felaprítottunk, de ezzel már nem pirítjuk, csak egyet-kettőt keverünk rajta. Lehúzzuk a tűzről és hozzákeverjük a májkrémet, a fűszereket, a lisztet, a félre tett reszelt burgonyát és a 2 tojást. Jól kikeverjük és kanállal galuskákat szaggatva,   forró, bő olajban vagy zsírban arany barnára sütjük. A sütésénél vigyázzunk, mert gyorsan sül.
    Főzelékek mellé kiváló feltét.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!