Elkészítés: A csirkemellfilét vágjuk fel vékony szeletekre és sóval, borssal, ételízesítővel fűszerezzük. Forró zsiradékon mindkét oldalát megsütjük, majd félre tesszük. Közben 3 egész tojást keményre főzünk, s ha megfőtt, megpucoljuk és felkockázzuk. A rámát egy lábasban felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet, s fehéredésig pirítjuk. Ezután felöntjük a tejjel és besűrítjük. Ebbe a besamellbe is tegyünk sót, ételízesítőt és borsot. Ha elkészült a besamell, keverjük el benne a 3 tojássárgáját és a felaprított főtt tojásokat. A 3 tojásfehérjét pedig verjük fel kemény habbá, s végül forgassuk bele a tojásos masszába. A félretett hússzeleteket rakjuk le sorban egy hőálló edénybe vagy tepsibe, s simítsuk rá a tojáshabos keveréket. A tetejét szórjuk meg reszelt sajttal és előmelegített sütőben süssük addig, amíg a tojáshab össze nem áll, s nem lesz már híg és tetején a sajt meg nem pirul. Krumplipürével és savanyúsággal szervírozzuk.