MUSTÁROS, KUKORICÁS CSIRKEMELL
EGYSZERŰ | GYORS
HOZZÁVALÓK
  • 1-2 db. csirkemellfilé
  • 15 dkg trapista sajt
  • 3 ek. mustár
  • 1 nagy doboz tejföl
  • 2 tojás
  • 1 konzerv kukorica
  • bors
  • ételízesítő
  • kevés zsiradék

  • Elkészítés: A csirkemellet vágjuk kisebb csíkokra. Sózzuk, borsozzuk meg és forgassuk meg a mustárban. Egy kevés zsiradékon hirtelen süssük át, de csak annyira, hogy kicsit elő legyen sütve. Ezt követően a tejfölt keverjük el a tojásokkal, a kukoricával és a sajttal, amit lereszeltünk. Ízesítsük egy mk. ételízesítővel. Az elősütött húst tegyük egy hőálló tálba, majd a tejfölös keveréket öntsük a tetejére. Alufóliával takarjuk le és előmelegített sütőben süssük kb. 25-30 percig. Az alufólia levétele után pár percig még pirítsuk tovább.





    Jó étvágyat kívánok hozzá!