KÁPOSZTA SALÁTA
EGYSZERŰ
HOZZÁVALÓK
  • 1 fej káposzta
  • 3-4 fej vöröshagyma
  • 2-3 paprika
  • 2-3 uborka
  • 1 mk. köménymag
  • ízlés szerint só
  • cukor
  • ecet
  • Nyerj annyi pénzt, amennyiből évekig megélsz! Ráadásul tiéd lehet egy tablet, wellness csomag és egy Xbox one játékkonzol is!Elkészítés: A fejes káposztát a torzsája nélkül vékonyra legyaluljuk. Forraljunk vizet és öntsünk rá annyit, hogy ellepje. Ebben a vízben hagyjuk kihűlni, majd szűrjük le. Közben gyaluljuk le a paprikát, a hagymát és az uborkát is és adjuk a káposztához, miután leszűrtük, sózzuk meg. Hagyjuk egy fél órát állni, majd ezután készítsünk egy saláta levet  ízlés szerinti cukor és ecet hozzáadásával. A sóban állt káposztát csavarjuk ki a sótól és  öntsük rá a salátalevet, s egy pár órát hagyjuk még állni, ezalatt az ízek összeérnek.


    Nagyon kellemes ízű, friss káposzta saláta. Kitűnően illik bármilyen sült hús mellé.


    Jó étvágyat kívánok hozzá!