BELÉPÉS
|
REGISZTRÁCIÓ
FŐOLDAL
|
LEVESEK
|
FŐZELÉKEK
|
HÚSÉTELEK
EGYTÁLÉTEL
HAL
MARHA
SERTES
SZÁRNYAS
|
TÉSZTÁK
|
KÖRETEK
|
SÜTEMÉNYEK
|
EGYÉB
|
RECEPTEK A-TÓL Z-IG
TONHAL FRANCIA BUNDÁBAN
EGYSZERŰ | GYORS | ÜNNEPI
HOZZÁVALÓK
50-70 dkg fagyasztott tonhal
10 dkg liszt
1 egész tojás
1kk. étolaj
1/2 pohár sör
őrölt bors
só
zsiradék a sütéshez
Elkészítés:
A tonhalat olvasszuk ki a fagyasztott állapotából, majd vágjuk egyenlő csíkokra és sózzuk be. A többi hozzávalót keverjük ki és ebbe a mártásba forgassuk meg a halcsíkokat és forró zsiradékban süssük ki.
Párolt rizzsel és majonézzel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hagymás-mustáros-tejfölös csirkecomb
Rántott csirkeszárny
Csirkemáj baconszalonnába burkolva